Prasta savijauta.

23 gegužės, 2009 at 9:20 pm (Asmeniškai, Namie) ()

Nežinau, ar pasigriebiau kokį virusą, ar vėl pasireiškė mano organizmo alerginės reakcijos, tačiau dabartinė organizmo savijauta neleidžia pajudėti toliau nei keli metrai nuo wc. Šitaip ir mano šio savaitgalio keli šimtai kilometrų bei gulėjimas pievose ant alkūnių virto ilgu ilgu vakaru namie…

Ir daug galvoju. Apie santykius, apie pasitikėjimą, apie asmenybės brandą meilei, apie žmonių santykių pamatus… Visokius panašius dalykus. Žiūriu į savo neaprėpiamas galybes knygų, kurias norėčiau perskaityti. Mąstau apie kalbas, kurias noriu išmokti ar patobulinti. Šimtus smulkių darbelių, kuriuos vis atidedu rytojams.

Ir tokiomis dienomis noriu, jog paros truktų daug ilgiau, jog neliktų noro miegui, jog versčiausi kūlverstukais ir padaryčiau daug daug… tiek daug, kiek žmonėms neįmanoma. Tiek daug, jog net su visu savo priekabumu savimi be galo didžiuočiausi.

O kol kas tik becukrė arbata ir lovos režimas. Ir sukandusi dantis nedejuoju, pati neprižiūriu savo kūno taip gerai, kaip jis yra nusipelnęs.

Komentarų: 1

  1. tasha said,

    Likimo drauge. sveik greiciau!!!!

Parašykite komentarą